Te Koop, Bedrijfshal met kantoorruimte te Breukelen, deel belegging.

Gelegen aan en met uitzicht op het Amsterdam-Rijn kanaal op ongeveer 1.5 km van de op- en afritten van de A2, afslag 5 Breukelen.  Meest centraal van Nederland. Het pand is voor het overgrote deel verhuurd is in eigen regie met geringe handeling en toezicht.

Gelegen op 1 km van het treinstation en oprit A2 met directe verbinding naar Utrecht en Amsterdam als ook naar Woerden, Rotterdam en Den Haag.

Begane grond heeft een bebouwd oppervlak van 650 m2 met een hoogte van 4.20 m en heeft een etage met volledig stenen vloeren van 650 m2 met een hoogte van 2.60 m.

Hiervan is ongeveer 162 m2 ingericht als kantoor en verblijf ruimte met uitzicht op het Amsterdam-Rijn kanaal, deze zal leeg opgeleverd worden. De overige ruimte op de etage zal leeg opgeleverd worden, niet ingedeeld, voorzien van een goederenlift.

Totaal grondoppervlak bedraagt kadastraal  1375 m2. waarvan 650 m2 bebouwd. Zodat er een bruikbaar buiten terrein overblijft van 725 m2 wat deels ook verhuurd kan worden. Het voorterrein is beschermd door een automatisch elektronisch verrijdbaar hek. Tevens is een camera bewaakt alarmsysteem aangebracht.

Meer informatie